Buchet nunta bujori corai

| Buchet nunta bujori corai |

Buchet nunta bujori corai si o gama cromatica indrazneata Verde | Corai | Albastru.

Acest tip de bujori sunt cred printre cei mai speciali, din punctul meu de vedere. Sunt flori gigant, nu neaparat cu o aglomerare de perale dezordonate, asemeni bujorului clasic, ci mai degraba cu petalele in forma de “floare veritabila“. Am mai lucrat la un moment dat cu bujori galbeni, care au o silueta similara … si atunci, am laudat felul in care astfel de flori pot sa faca diferenta intr-o compozitie florala.

Pentru astazi, un buchet de nunta indraznet din punct de vedere cromaric, dar si al sortimentelor de flori: bujori, trandafiri de gradina, viburnum, veronica, eryngium, astrantia, toate completate de panicum si plop.

Culorile ma fac mereu sa zambesc … ar trebui sa faca pe toata lumea sa zambeasca 🙂 ! Colorat nu este un lucru rau … mereu zic ca trebuie sa fii curajos sa  porti culorile intr-un mod echilibrat 🙂 !

Zi colorata si pentru voi, cu acesti minunati bujori corai, care sa va incante ziua!

Buchet nunta bujori corai YaUconcept ElenaTOADERBuchet nunta bujori corai YaUconcept ElenaTOADERBuchet nunta bujori corai YaUconcept ElenaTOADERBuchet nunta bujori corai YaUconcept ElenaTOADERFoto: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *