Buchet mireasa LATHYRUS, STEPHANOTIS, GARDENIA

| Buchet mireasa LATHYRUS, STEPHANOTIS, GARDENIA |

Buchet mireasa LATHYRUS, STEPHANOTIS, GARDENIA … flori albe speciale pentru un buchet de nunta 🙂 !

Incep saptamana cu un buchet special, atat ca forma, dar si ca mix de flori. Prima data cand am citit cererea pentru acest buchet, m-am oprit si am zambit, spunadu-mi in gand ca din ecuatie mai lipsesc lacramioarele sa facem cel mai scump buchet de pe piata 🙂 .

O cerere atipica cu siguranta care sa includa floile minunate de lathyrus (flori de mazare), stephanotis (iasomia) si gadenia, restul a ramas la latitudinea mea. Flori albe intr-un buchet de mireasa special de vara … un buchet pretios, gingas si extrem, extrem de parfumat 🙂 !

Este un buchet cu grad ridicat de dificultate, atat ca structura, manopera, lucrul migalos cu aceste flori delicate. Fiecare din cele 3 tipuri de flori de mai sus, necesita o atentie speciala atunci cand lucrati cu ele … dar lucrurile nu sunt imposibile!

A fost primul buchet intr-un week-end aglomerat … perfect sa imi incarce bateriile cu adrenalina. Urmeaza o perioada cu proiecte frumoase la YaU … sa fie cu inspiratie si buchete speciale 🙂 !

Buchet mireasa LATHYRUS STEPHANOTIS GARDENIA YaUConcept ElenaTOADERBuchet mireasa LATHYRUS STEPHANOTIS GARDENIA YaUConcept ElenaTOADERBuchet mireasa LATHYRUS STEPHANOTIS GARDENIA YaUConcept ElenaTOADERBuchet mireasa LATHYRUS STEPHANOTIS GARDENIA YaUConcept ElenaTOADERFoto & Design: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *