Aranjament floral CERAMICA ROMANEASCA si flori albe: OALA si ULCIORUL

Aranjament floral CERAMICA ROMANEASCA si flori albe: OALA si ULCIORUL

Aranjament floral CERAMICA ROMANEASCA si flori albe: OALA si ULCIORUL … o nunta romaneasca cu un twist modernist, asa cum ne place noua la YaU 🙂 !

Aranjamente cu flori delicate de vara albe si structuri floale realizate pe baze din ceramica romaneasca. Cand te gandesti la vesela traditionala, primele lucruri care iti vin in minte sunt OALA, UlCIORUL si FARFURIA | STRACHINA.

Pentru astazi, o abordare diferita pentru OALA si ULCIORUL 🙂 ! Au fost structuri florale deosebite, cu o silueta svelta si un grad ridicat de dificultate din punct de vedere al executiei. Am ales sa folosesc un singur tip de floare pentru fiecare din structuri, tocmai pentru a nu altera frumusetea lor.

Zi cu inspiratie si pentru voi 🙂 !

Aranjament floral ceramica romaneasca: OALA si ULCIORUL YaUconcept ElenaTOADERAranjament floral ceramica romaneasca: OALA si ULCIORUL YaUconcept ElenaTOADERAranjament floral ceramica romaneasca: OALA si ULCIORUL YaUconcept ElenaTOADERAranjament floral ceramica romaneasca: OALA si ULCIORUL YaUconcept ElenaTOADERAranjament floral ceramica romaneasca: OALA si ULCIORUL YaUconcept ElenaTOADERAranjament floral ceramica romaneasca: OALA si ULCIORUL YaUconcept ElenaTOADERFoto & Design: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *