Decor floral ceramica romaneasca: FARFURIA

| Decor floral ceramica romaneasca: FARFURIA |

Decor floral ceramica romaneasca: FARFURIA, intr-o compozitie florala inalta, tot in proiectul nostru NUNTA ROMANEASCA. Farfuria a fost in acest proiect pe post de “SOARE“. Am imaginat pentru ea, o structura inalta, realizata din bete, lavanda, lemn si minunati trandafiri rosii.

Cand te gandesti la traditii de nunta, mai exact la culori, ROSUL este pentru mireasa si nunta, culoarea regina. In aceasta compozitie, trandafirii rosii sunt cei care intregesc si dau culoare aranjamentului. Are o silueta eleganta si plina de parfumul verii, de la lavanda si minunatii trandafiri porta nova.

Indiferent de anotimp, cred ca trandafirii rosii sunt florile care simbolizeaza cel mai frumos iubirea si eleganta.

Recunosc ca aceasta structura este una din preferatele mele din cest proiect! Are un grad ridicat de dificultate din punct de vedere al executiei, dar pana la urma unele lucruri merita efortul 🙂 !

Zi parfumata si pentru voi!

Decor floral ceramica romaneasca FARFURIA YaUconcept ElenaTOADERDecor floral ceramica romaneasca FARFURIA YaUconcept ElenaTOADERDecor floral ceramica romaneasca FARFURIA YaUconcept ElenaTOADERDecor floral ceramica romaneasca FARFURIA YaUconcept ElenaTOADERDecor floral ceramica romaneasca FARFURIA YaUconcept ElenaTOADERFoto & Design: Yau Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *