FLORI VARA si structuri YaU din ceara si bete 1

| FLORI VARA si structuri YaU din ceara si bete |

FLORI VARA si structuri YaU din ceara si bete – o solutie eleganta si atipica pentru o nunta de vara 🙂 !

Recunosc ca aceste structuri YaU din ceara si bete, sunt printre preferatele mele din tot ce am creat in ultimii ani. Mereu gasesc modalitati noi de a ma juca cu aceasta tehnica si de fiecare data rezultatul este unul surprinzator … chiar si pentru mine 🙂 !

Am realizat aceaste structuri cu ajutorul tinerilor de la ASOCIATIA ATELIERE PROTEJATE. Mereu, cand am de lucru cu ceara, ii rog sa ma ajute si de fiecare data gasesc acolo suportul si mijloacele de a pune in opera ceva creativ. Le multumesc inca o data pe aceasta cale 🙂 !

Pentru acest proiect am folosit structuri moderniste cu flori de vara … un CONTRAST binevenit si inspirat pentru o nunta in aer liber de vara. Astazi va prezint varianta rectangulara a acestor structuri … le folosesc sa compun decorul pentru mese de prezidiu sau mese lungi.

FLORI VARA Si structuri YaU din ceara si bete YaUconcept YaUevenimente ElenaTOADERFLORI VARA Si structuri YaU din ceara si bete YaUconcept YaUevenimente ElenaTOADERFLORI VARA Si structuri YaU din ceara si bete YaUconcept YaUevenimente ElenaTOADERFLORI VARA Si structuri YaU din ceara si bete YaUconcept YaUevenimente ElenaTOADERFoto & Design: YaU Concept

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *