Buchet de vara in plina toamna

| Buchet de vara in plina toamna |

Tin neaparat sa public acest buchet de vara, realizat vara trecuta din flori minunate din padurile din Vermont. Buchetul a iesit pe masura, insa cu aceasta ocazie am constientizat ce inseamna “Poison Ivy” si cat de periculoasa este  aceasta planta …

Am adus acasa un brat de flori la propriu pentru acest buchet si in 24 de ore ambele brate s-au umplut de pete negre si besicute. Ulterior mi-am dat seama ca de fapt era faimoasa “Ivy“, care nu seamana nici pe depate cu ce suntem noi obisnuiti sa numim “iedera“. Zilele urmatoare m-am documentat despre acesta planta si am realizat ca cel putin in America este mai peste tot.

Mi-am invatat lectia pe propria piele! Toata vara m-am bucurat de “minunate” pete negre pe maini si brate provocate de iedera otravitoare. Chiar si asa, acest buchet a meritat efortul 🙂 ! Dupa acest incident cu iedera, mi-am mai scurtat vizitele prin padurile din Vermont 🙂 .

Astazi sa ne amintim de vara cu acest buchet! Soarele este inca generos cu noi chiar si la final de Octombrie, lucru care nu poate decat sa ma bucure! Ce spuneti ?!

Zi insorita sa aveti!

Foto & Design: YaU Concept

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *