International Floral Art 2018-2019 | TENSEGRITY GEOMETRY and FLOWERS | Lucrarea 3

International Floral Art 2018-2019 | TENSEGRITY GEOMETRY and FLOWERS

International Floral Art 2018-2019 | TENSEGRITY GEOMETRY and FLOWERS … Lucrarea 3 despre geometrie este cea care m-a provocat cel mai mult 🙂 ! Dintre cele 4 lucrari, aceasta este cea mai savuroasa prin simplitate dar in celasi timp si prin complexitate. Ca sa pregatesc aceasta lucrare m-am jucat cu betele tensionate ceva timp … AMZA a fost cel mai fascinat de acest joc 🙂 … tin mine ca i-am facut cateva forme geometrice si s-a jucat cu ele crezand ca sunt mingi mai speciale.

TENSEGRITY GEOMETRY sau geometrie tensionata este un domeniu fascinant pentru arhitecti si ingineri de structura. Poate si din cauza faptului ca aceasta geometrie da mereu senzatia de plutire si levitatie … Am cochetat cu acest tip de geometrie inca din facultate, dar cred ca abia acum m-am jucat pe indelete cu betele tensionate 🙂 !

Pentru International Floral Art 18-19,  am creat bete tensionate din cozi de trandafir. Marea majoritate a florisilor nu utilizeaza betele  sau spinii trandafirilor … dar eu consider ca “frumusetea” se afla pretutindeni, trebuie doar sa o cauti. TENSEGRYTI GEOMETRY, cu bete de trandafir si completate cu minunate flori de calceolaria.

Sa fie inspiratia voastra astazi 🙂 !

Floral design | YaU Concept: Elena Madalina TOADER

Foto | Video: Sebastian MOISE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *