International FLORAL ART 2018-2019

International Floral Art 2018-2019 YaUconcept ElenaTOADER

| International FLORAL ART 2018-2019 |

International FLORAL ART 2018-2019 (Stichting Kunstboek. Belgia) – suntem publicati pentru a 4-a oara in acest album de referinta pentru toti cei iubitori de ARTA FLORALA profesionisti si amatori 🙂 !

A 4-a oara, dar emotiile sunt la fel ca prima data 🙂 ! In aceasta editie sunt publicate 2 lucrari din 4, lucru care nu poate decat sa ma bucure si sa ma motiveze sa fac lucrurile la fel in continuare.

Aceasta editie a concursului a fost pentru mine prilej sa imi hranesc pofta de ALTFEL in arta florala. Proiectul a cuprins 4 lucrari dedicate GEOMETRIEI. A fost un exercitiu creativ despre matematica, flori si combinatia care poate sa iasa din ele 🙂 !

Multumesc echipei mele dragi pentru acest proiect (echipa mica, dar foarte eficienta):

Rodica ILINCA, pentru indemanare, rabdare si perseverenta in ajutorul dat pentru pregatirea lurarilor … Multumesc draga Rodica pentru tot!

Sebastian MOISE, pentru ajutorul dat in imortalizarea lucrarilor … Multumesc Sebastian pentru rabdare si pentru dragul cu care raspunzi provocarilor mele!

Incepand de saptamana viitoare voi prezenta cele 4 lucrari dedicate GEOMETRIEI 🙂 !

Am rasfoit albumul si am remarcat un grup minunat de ROMANI prezenti in acest album de referinta! BRAVO, ca va preocupati sa fiti mai buni, mai creativi si sa reprezentati ROAMANIA cu mandrie!

Corina Herlo Deleanu, Ioana Mihai Nechifor, Ana Nicoleta Grigorescu, Ioana Zachia-Zlatea, Ana Maria Sungu & Emirhan Sungu, Nicu Bocancea

BRAVO dragilor, mandra ca reprezentam impreuna ROMANIA 🙂 !

International Floral ART 2019-2019 YaUconcept ElenaTOADER ElenaMadalinaTOADERInternational Floral ART 2019-2019 YaUconcept ElenaTOADER ElenaMadalinaTOADERInternational Floral ART 2019-2019 YaUconcept ElenaTOADER ElenaMadalinaTOADER

Foto & Design: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *