Pachete NUNTA de la YaU, pentru cei care se casatoresc in 2019

| Pachete NUNTA de la YaU, pentru cei care se casatoresc in 2019 |

Pachete NUNTA 2019 … M-am tot gandit la acest fel de produs de cativa ani de acum cred … Am tot discutat cu diversi, despre astfel de proiecte, care sa vina in ajutorul tinerilor insuratei, iar drept urmare, m-am hotarat ca in sezonul 2019 sa fac un EXPERIMENT in acest sens. Este primul an in care pregatesc aceasta categorie pentru nunta si sunt tare curioasa sa vad daca banuielile mele se vor adeveri! Cel mai probabil voi afla raspuns la aceasta provocare la finalul sezonului 2019 … voi avea rabdare, iar in articolul de final de an 2019, va voi spune care sunt asteptarile mele acum si ce s-a intamplat in 2019!

Pentru voi cei care va casatoriti in 2019, am pregatit 5 pachete de NUNTA, care acopera florile pentru ceremonia religioasa:

1.We DESIGN, you have FAITH – asta ca sa pastrez aprinsa provocarea pentru “creativul” din mine. Recunosc ca acesta este optiunea mea de suflet si am ales intentionat sa fie cea mai accesibila din punct de vedere financiar … asta ca sa nu existe nici o indoiala in ceea ce priveste acest EXPERIMENT!

TU, draga mireasa in 2019, ne spui ce preferinte ai in materie de design? … ce statura ai? … ce tip de rochie ai ales pentru ziua nuntii? … ce culori preferi? … ce NU iti place in materie de flori? … iar noi, te vom surprinde asa cum stim mai bine! Vei vedea buchetul si lumanarile in ziua nuntii tale! Pentru acest pachet este nevoie de CURAJ si INCREDERE! Exista o singura regula in acest joc- NU vei putea spune ca tu ai inteles sau ai vrut altceva, pentru ca eu voi face tot ce tine de DESIGN!

Pentru urmatoarele 4 pachete, am facut lucrurile mai simple. Am ales cate un buchet de referinta din portofoliul YaU … si plecand de la acest buchet am construit pachetele. TU, draga mireasa in 2019 poti sa iti alegi CROMATICA FLORILOR!

2. CLASSIC style, pentru voi mirese mai conservatoare, dar care totusi va doriti un twist YaU

3. MODERN style, pentru voi mirese moderne si iubitoare de cale

4. WILD style, pentru voi mirese romantice si iubitoare de verde si natura

5. RETRO style, pentru voi mirese sensibile, mari iubitoare de lavanda si grau

Fiecare pachet va cuprinde BUCHET MIREASA, BUCHET NASA, LUMANARI CUNUNIE scurte (H30cm) si 2 BUTONIEREcadou” pentru mire si nas (asortate cu buchetele ). Preturile cuprind DISCOUNT-URI de 35-50 % fata de produsele achizitionate individual!

Pachetele de NUNTA ofera detalii legate de tipul de flori folosite, insa YaU isi rezerva dreptul de a face modificari de ultim moment, daca acestea vor fi necesare din motive care tin de transport sau vreme! Comenzile de ultim moment se onoreaza in functie de disponibilitatea florilor. De preferat, comenzile trebuie plasate cu cel putin 10 zile inainte de data dorita! Toate aranjamentele YaU sunt livrate cu sigla YaU inscriptionata pe suport!

Ce sa va mai spun, doar ca astept sa ma surprindeti intr-un mod placut si sa vedem daca EXPERIMENTUL cu aceste pachete de nunta YaU, imi vor confirma banuielile!

Sa aveti inspiratie si imaginatie in alegeri!

Cu drag, Elena TOADER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *