Aranjament floral MUSCARI

Aranjament floral MUSCARI

MUSCARI pentru PRIMAVARA si MARTISOR! Se pare ca IARNA nu vrea inca sa plece (tot aud ca ar mai fi inca o runda a Doamnei Iarna) … dar, chiar si asa, eu zic ca PRIMAVARA este deja in sufletele noastre!

Astazi, va inspir cu aranjamente speciale cu flori albastre de MUSCARI. Aceste flori delicate de primavara, sunt cred, esenta a tot ce inseamna delicatete si gingasie. Sunt firave si necesita atentie cand vine vorba sa le manevram, dar cred ca tot efortul merita!

Doua structuri YaU noi, cu baza din lemn si structura din sarma si eprubete din sticla, numai bune pentru aceste flori speciale de primavara. Pot fi un cadou minunat pentru sarbatorile care se apropie!

Zi cu inspiratie si pentru voi!

Aranjament floral MUSCARI YaU Spring 2019 YaU Concept Elena TOADERAranjament floral MUSCARI YaU Spring 2019 YaU Concept Elena TOADERAranjament floral MUSCARI YaU Spring 2019 YaU Concept Elena TOADERAranjament floral MUSCARI YaU Spring 2019 YaU Concept Elena TOADERAranjament floral MUSCARI YaU Spring 2019 YaU Concept Elena TOADERAranjament floral MUSCARI YaU Spring 2019 YaU Concept Elena TOADER

Foto & Design: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *