COCORI si FLORI pentru PRIMAVARA

COCORI si FLORI pentru PRIMAVARA

COCORI si FLORI pentru PRIMAVARA, sau mai exact, au aterizat cocorii la TRICKSHOT!

Mereu imi spun ca primul semn ca vine PRIMAVARA sunt pasarile, asa ca pentru provocarea de a amenaja un decor special de primavara, am ales ca una din componente sa fie legata de pasarile care se intorc si aduc cu ele PRIMAVARA.

Cocori realizati in tehnica origami, mici si mari si flori suspendate in forma geometrica, au flost cele 2 ingredinete care au schimbat putin spatiile restaurantului TRICKSHOT!

Cand vine vorba de amenajarea cu flori, toti imi spun sa tina cat mai mult sau eventual sa folosim flori de plastic sau alte minuni din acestea. Eu raspund mereu, ca recomand mereu florile naturale si poate sa ne antrenam simturile sa apreciem frumusetea florilor in toate stadiile de evolutie … chiar si in forma uscata. Sunt flori care au o frumusete aparte in toate etapele de evolutie, iar florile de GYPSOPHILA se numara printre ele!

Cu flori si cocori, sa vina PRIMAVARA!

Cocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADER

Cocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADERCocori si Flori pentru PRIMAVARA YaU Concept Trickshot Elena TOADER

Multumesc echipei mele pentru acest proiect: Felicia, Costica, Mihai, Stefan si Iulian

Foto & Design: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *