La multi ani 2020!

La multi ani 2020!

La multi ani 2020, cu sanatate si inspiratie pentru voi toti!

Revin pe YaU BLOG cu ultimul articol din 2019 🙂 ! Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, imi place ca in ultima zi din an sa ma gandesc putin la anul ce tocmai se termina!

Las in urma un 2019, tumultos si de cele mai multe ori “greu”, dar lucrurile se aseaza la un moment dat pentru toti! Am construit lucruri in 2019, am refacut legaturi, am creat noi perspective, ceea ce conteaza pana la urma. Incerc mereu sa ma gandesc la lucrurile si experientele care provoaca “energie buna”, pentru ca acelea sunt cele care iti pot eventual furniza “hrana sufletului”!

Anul din fata 2020, este unul promitator pentru YaU.ro si ce urmeaza sa construim. Sper sa fie un an cu inspiratie si mult “focus”! Sper, de asemenea, sa reusim sa punem in practica lucrurile care sunt pe hartie momentan. Imi doresc ca anul care vine sa fie unul care sa ne aduca tuturor mai multa intelepciune si mai multa umanitate!

Ma intalnesc des, in ultimul timp, cu aceasta fraza ” lucrurile bune pe care le faci dezinteresat, starnesc mereu alte lucruri bune” ! Acesta sa fie sloganul anului 2020 pentru noi si pentru cat mai multi dintre voi!

Sa fiti mai buni, mai iubitori, mai responsabili in anul care vine!

La Multi Ani 2020 si cat mai multe articole CREATIVE pe YaU BLOG 🙂 !

Cu drag, Elena

La multi ani 2020! yau blog yau.ro yauconcept elenatoader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *