altF.ro | alternative floristry este ON

altF.ro | alternative floristry este ON

Un proiect tare drag mine, care este in sfarsit online, doar inceputul lui este adevarat 🙂 … Sper sa va provoace si pe voi creativ, asa cum ma provoaca pe mine!

altF.ro | alternative floristry este destinat iubitorilor de flori amatori si profesionisti. Propunem DESIGN INTEGRAT pentru structurile promovate pe site: DESIGN | PRODUCTIE | TUTORIALE … sper curand si canalul video altF.ro sa fie disponibil 🙂 !

Oferim o structura de baza modulara, refolosibila si multiplicabila, destinata design-ului floral pentru acasa, birou, dar si pentru voi cei care vreti sa va puneti amprenta personala la evenimentul personal. Voi oferi instructiuni de asamblare si folosire, insa variantele de folosire pentru aceste structuri sunt multiple si tare as vrea sa vad cum fiecare din voi veti duce povestea altF si de ce nu YaU mai departe. Structuri florale intr-o cutie, pe care sa le asamblati voi acasa si sa le folositi de cate ori aveti nevoie de design alternativ si neconvetional. Va dati seama ca aceste structuri vor arata diferit in functie de florile pe care le veti folosi 🙂 !

Structurile demonatate pot fi procurate de pe altF.ro, iar YaU.ro va ofera posibilitatea sa le achizitionati asamblate, impreuna cu flori de sezon!

Incep astazi cu prima colectie GEOMETRICA … nu puteam sa incep altfel acest proiect 🙂 … Imi place sa numesc aceste aranjamente cu trandafiri in structuri geometrice GEOMETRIC ROSES!

A3P1 – o structura din lemn cu baza patrat si 3 eprubete din sticla. Numai buna sa o asezi pe birou sau noptiera … iar dumneavoastra domnilor, sa va asigurati ca fiolele sunt mereu cu flori in ele 🙂 !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *