Despre TEPARI in domeniul florilor – GREEN FLOWERS GARDEN SRL

Despre TEPARI in domeniul florilor – GREEN FLOWERS GARDEN SRL

Revin astazi pe blog, dupa aproape 1 luna! A fost un MARTIE dificil, nu din pricina volumului de munca la YaU, ci mai degraba din cauza acestui VIRUS care ne pandeste pe toti!

Am avut intentia sa scriu acest articol inca din 10 Martie 2021, insa starea de sanatate m-a impiedicat sa o fac … o voi face acum, pentru ca eu una consider ca evenimente precum cel pe care il voi relata in acest articol trebuie sanctionate si reclamate. Atata timp cat nu vom face nimic, lucrurile in Romania nu se vor schimba, dimpotriva ūüôĀ !

Rar scriu astfel de articole pe blog, dar cred ca acum, dupa 15 ani de lucrat cu florile si interactionat cu personaje diverse in piata, simt nevoia sa RECLAM si sa CONDAMN un al doilea depozit de flori in BUCURESTI. Este vorba de SC GREEN FLOWERS GARDEN SRL, cu depozitul in Sos. VIILOR, nr: 14, corp cladire C21, Depozit 6, (in curte la UNIX) РCIF RO37489900 | J40/6226/2017. Este depozitul cu patronat turc, deschis 24 de ore din 24.

Am inceput sa lucrez cu ei, imediat dupa intoarcerea mea din America, din usurinta mea de a ajunge acolo si in special pentru programul flexibil. Pe langa asta am apreciat patronul in varsta TURC, care a fost mereu amabil si cumsecade si mai ales respectuos (fara sa imi vorbeasca la per “tu” si fara sa incerce sa ma pacaleasca la 10 fire de lalele). Am observat schimbarea de atitudine in ultima perioada, odata cu venirea patronilor turci “tineri”, “voiosi” si pusi pe facut bani.

Intamplarea care m-a determinat sa reclam acest depozit, s-a petrecut in 3 MARTIE 2021, zi in care unul din patronii turci, care vorbea foarte¬†prost romaneste, mi-a facturat flori in plus, pe care le-am platit la momentul respectiv cu cardul. Am sesizat greseala in drum spre birou si evident ca am solicitat sa se remedize eroarea sau sa compenseze urmatoarea factura. Initial angajata romanca – OANA, mi-a confirmat ca nu este nici o problema sa facem acest lucru, insa cand am ajuns din nou la depozit, unul din patronii¬†turci (doamana “tanara” si “voioasa”) mi-a transmis ca nu vede pe camere cate flori am luat si ca ei oricum au iesit in pierdere si ca nu vor returna banii luati in plus. Mai mult de atat s-a uitat si ea si OANA la mine, la coditele mele si la¬†gecuta din fas rosu si mi-au spus nonsalat ca ” au fost oameni mai bine imbracati care au incercat sa ii fure si ca de unde nu stiu ei ca eu nu sunt o HOATA”?

Dragi patroni turci de la GREEN FLOERS GARDEN SRL,  Va inselati amarnic daca credeti ca puteti pur si simplu sa aveti o astfel de atitudine, pentru o suma infima atat pentru mine cat si pentru depozitul dumneavoastra! Ati refuzat sa faceti storno la parte din factura din 03.03.2021 si m-ati jicnit, in conditiile in care niciodata nu am negociat preturi cu dumneavoastra, nu v-am jignit si nu am avut o atitudine deplasata! Voi reclama aceasta situatie la toate organele competente ale statului ROMAN, nu pentru ca ma intereseaza suma infima pe care nu ati returnat-o, ci pentru ca nu pot sa accept un astfel de comportament!

RUSINE Green Flowers Garden SRL, RUSINE Oana¬†(angajatul roman de acolo), pentru felul¬†“cameleonic” in care te-ai purtat!

Dragi floristi romani, va rog sa comentati cu bune si rele o astfel de situatie!

Voi sanctiona toate intamplarile de acest gen, nu din ratiuni legate de BANI, ci din ratiuni legate de PRINCIPII!

Elena TOADER“hoata” de la YaU.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *