TEXTURA de vara | summer PATTERNS

| TEXTURA de vara | summer PATTERNS |

Astazi, daca tot nu ne-a menajat ploaia, va prezint putin din ultimul meu HOBBY – TEXTURI vegetale  🙂 ! Sunt cu gandul la vara si la tot ce imi poate oferi vara (ca florist 🙂 …) – in situatia de fata, fructe rosii de vara.

Ce poti face cu ele ?… depinde de imaginatia fiecaruia! Eu ador sa le simt textura, sa le miros, sa le aranjez in fel si chip, sa le fotografiez, sa le pastrez ca atare sau sa le conserv, sa le folosesc in amenajari interioare sau pur si simplu pentru material digital … de aici, cred ca fiecare poate sa isi aduca putin contributia 🙂 !

Am sa va mai provoc pe parcursul acestui an cu astfel de articole, ca va place ori nu :)! Imi face mereu o mare placere sa ma joc cu materialul vegetal in toate formele si modalitatile.

Cuvantul zilei este ROSU aprins – sa va invioreze si sa va faca sa visati la VARA 🙂 !

Zi cu multe vise si pentru voi 🙂 !

TEXTURA de vara _ summer patterns bobite rosii de vara_yau _ yau concept_elenatoader (1)TEXTURA de vara _ summer patterns bobite rosii de vara_yau _ yau concept_elenatoader (3)TEXTURA de vara _ summer patterns bobite rosii de vara_yau _ yau concept_elenatoader (4)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *