Marturii geometrice si plante aeriene

| Marturii geometrice si plante aeriene |

Marturii geometrice si plante aeriene (tillandsia), daca tot este aproape sezonul petrecerilor 🙂 !

Mereu m-am intrebat ce ai putea sa oferi invitatilor la petrecerea ta? Aceste cadouri (marturii), sunt cu siguranta o sarcina importanta si delicata! Trebuie sa alegi ceva care sa satisfaca cat mai multe gusturi si preferinte, sa fie si ceva util, ceva deosebit si unic, ceva personal si nu in ultimul rand intr-un buget rezonabil … cu siguranta o sarcina dificila!

Experienta ultimilor ani, mi-a aratat ca alegerea acestor marturii este o sarcina importanta! Din acest motiv am hotarat sa creez o categorie speciala pe noul site YaU Concept dedicata acestor cadouri. In acest moment sunt cateva modele, dar voi dezvolta acest segment in urmatoarea perioada 🙂 !

Astazi, va prezint o serie de MARTURII pe gustul meu, in suporti geometrici cu plante aeriene rosii. Sunt speciale, pot fi personalizate si sunt rezistente. Acest gen de suporti florali, pot fi un cadou special pentru evenimente pivate sau de companie, pot fi cadouri unice pentru perioada 1-8 MARTIE, sau pur si simplu un decor floral special pentru birou sau casa.

Inspiratie maxima  pentru sezonul de pereceri care bate la usa 🙂 !

Foto: YaU Concept

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *