Panou verde _ LAVANDA si LICHENI stabilizati _ APA

| Panou verde _ LAVANDA si LICHENI stabilizati _ APA |

Panou verde _ LAVANDA si LICHENI stabilizati _ un decor de perete rezistent si plin de parfumul verii 🙂 !

Panourile florale, folosite drept decor pentru perete sunt mai nou destul de populare … iar daca le pui si o poveste in spate si le faci din lavanda, atunci lucrurile devin INTERESANTE.

Saptamana aceasta pe blog va prezint un proiect provocator, care are drept scop tocmai astfel de decoruri vegetale care rezista. Datele de tema au fost 4 decoruri in forma de cerc, pentru receptia unei gradinite. Trebuiau sa fie vesele, vegetale (pentru ca locul este un mic colt de rai, in padure la propriu) si nu in ultimul rand sa reziste. Am acceptat provocarea designerului gradinitei – Claudia Oprea (ZigZAG workshop) si am dus lucrurile putin mai departe 🙂 !

Am conturat un concept special – APA | PAMANT | FOC | AER – cele 4 elemente, realizate din materiale vegetale si accesorizate cu personaje vesele. Astazi va prezint APA – un panou cu un diamentru de 80 cm, realizat integral din lavanda si licheni stabilizati … cu delfini si broscute testoase 🙂 !

Panou verde _ Lavanda si Licheni stabilizati _ APA _ YaUconcept _ ElenaTOADERPanou verde _ Lavanda si Licheni stabilizati _ APA _ YaUconcept _ ElenaTOADERPanou verde _ Lavanda si Licheni stabilizati _ APA _ YaUconcept _ ElenaTOADERFoto & Design: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *